VDS MODELİ
CPU
RAM
DİSK
TRAFİK
IP
FİYAT
# C1-Cloud # #
4 Core CPU
8 GB RAM
100 GB NVMe SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
700 TL / Ay
# C2-Cloud # #
8 Core CPU
16 GB RAM
200 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
1.500 TL / Ay
# C3-Cloud # #
12 Core CPU
24 GB RAM
300 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
2.500 TL / Ay
# C4-Cloud # #
16 Core CPU
32 GB RAM
400 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
3.900 TL / Ay
# C5-Cloud # #
24 Core CPU
64 GB RAM
120 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
5.000 TL / Ay
# C6-Cloud # #
32 Core CPU
96 GB RAM
700 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
10.000 TL / Ay
# C7-Cloud # #
48 Core CPU
128 GB RAM
1000 GB NVme SSD
1Gbit hat / Sınırsız Trafik
1 Adet
15.000 TL / Ay
Clouduck Farkı Hissedin
%100 NVme SSD Sunucusuna Sahip Olun / Performans Hız / Hepsi Aynı Anda!
NVme SSD Altyapı

NVme SSD altyapı ile web siteleriniz çok daha hızlı çalışır.

Teknik Destek

Karşılaştığınız teknik sorunlar hakkında bizden destek alabilirsiniz.

Ücret İadesi

15 gün koşulsuz iade, sunucularımızı rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Müşteri Odaklı

Müşteri odaklı iletişim stratejimiz sayesinde en iyi hizmeti alın.

Kurumsal Çözümlerde Lider

Deneyim ve güvenilirlik, bir işletmenin dijital altyapısını oluştururken ve yönetirken anahtar unsurlardır. 12 yıllık IT sektörü deneyimimizle, kurumsal iş ortaklarımızın çeşitli teknolojik ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşıladık. Bilgi teknolojileri alanında kazandığımız bilgi birikimi ve deneyim, iş süreçlerinizi optimize etme ve iş verimliliğinizi artırma konusunda size yardımcı olacaktır. Her bir müşteriyle çalışırken, onların benzersiz ihtiyaçlarına ve hedeflerine özgü çözümler tasarlar, uygular ve yönetiriz.

Kurumsal Sanal Sunucu
Neden Clouduck ?

Neden mi ClouDuck? Çünkü biz sadece bir hosting sağlayıcısı değil, işinizin başarısı için bir partneriz. Her müşterimiz bizim için değerli ve her projenin başarısı, bizim başarımız demektir. Yüksek kalitede hizmetlerimiz, ölçeklenebilir çözümlerimiz ve 7/24 müşteri hizmetlerimizle ClouDuck, işinizi bir sonraki seviyeye taşımanıza yardımcı olmak için burada. İşte bu yüzden binlerce müşteri bize güveniyor.

Hızlı Sanal Sunucu
Performans

İhtiyaçlarınıza en uygun performansı sağlama konusunda kararlıyız. Son teknoloji sunucularımız ve optimize edilmiş yazılım-donanım çözümlerimizle, işletmenizin verimliliğini ve performansını en üst düzeye çıkarıyoruz. İşlerinizi kesintisiz ve yüksek hızda sürdürmek için gereken teknolojik alt yapıya sahibiz.

Güvenlik

İşletmenizin dijital varlıklarını koruma konusunda hiçbir şey şansa bırakılmamalıdır. Altyapınıza uygun güvenlik önlemleri ile sunucularınızı tehditlere karşı koruruz. Yedekleme, firewall cihazları ve Clouduck WAF gibi güvenlik önlemleriyle işletmenizin verilerini ve sistemlerini korumayı taahhüt ediyoruz. Ayrıca, altyapınızı anlık olarak takip ederek potansiyel tehditlere karşı hızlı bir şekilde yanıt verme yeteneğine sahibiz.

güvenli sanal sunucu
Sıkça Sorulan Sorular
Bir çok sorunun cevabı burada olabilir.
Sanal sunucu nedir?

Sanal sunucu, fiziksel bir sunucunun bölümlere ayrılarak, her bir parçasının ayrı bir sunucu gibi çalışmasıdır. Bu sayede birden fazla sanal sunucu, tek bir fiziksel sunucu üzerinde çalışabilir.

Sanal sunucunun avantajları nelerdir?

Sanal sunucular, maliyet etkinliği, esneklik, ölçeklenebilirlik ve kaynak optimizasyonu gibi birçok avantaja sahiptir. Farklı iş yüklerine kolayca uyum sağlar ve ihtiyaçlarınıza göre ölçeklendirilebilir.

Clouduck'un sanal sunucu hizmetleri güvenli mi?

Evet, Clouduck'un sanal sunucu hizmetleri son derece güvenlidir. En güncel güvenlik uygulamalarını kullanırız ve verilerinizi korumak için sürekli güncellemeler ve iyileştirmeler yaparız.

Clouduck sanal sunucuları ne kadar hızlı?

Clouduck, kullanıcılarının ihtiyaçlarına en hızlı yanıtı verebilmek için en son teknolojiyi ve yüksek performanslı donanımları kullanmaktadır.

Clouduck'un sunucu merkezleri nerede bulunuyor?

Clouduck'un sunucu merkezleri Türkiye'de bulunmaktadır.

Litespeed nedir? Neden Litespeed tercih ediyoruz?

Litespeed ücretli ve lisanslı bir web server yazılımıdır. Açık kaynaklı Apache’ye göre 15 kata kadar yüksek performans ve kararlılık sağlar. Bu sebeple tüm linux hosting sunucularımızda Litespeed kullanılır. Aynı zamanda Wordpress, Opencart ve Laravel tabanlı web siteleri için Litespeed Cache önbellek sistemi opsiyonel olarak sunulmaktadır. Litespeed ile birlikte ayrıca HTTP/2, QUIC, Brotli, HSTS, TLS 1.3, reCaptcha gibi yeni nesil teknolojilerde sunulmaktadır.

Ioncube Loader Desteği Var mı?

Evet tüm linux sunucularımızda PHP sürümlerinde Ioncube Loader mevcuttur. Eski ve yeni nesil Ioncube (v10) sürümlerini isteğe bağlı olarak kullanabilirsiniz.

Clouduck'un teknik destek hizmeti var mı?

Evet, Clouduck müşterilerine 7/24 teknik destek hizmeti sunmaktadır.

Sanal sunucu hizmetinizi nasıl satın alabilirim?

Web sitemiz üzerinden hizmetlerimizi kolayca inceleyebilir ve satın alabilirsiniz. Eğer yardıma ihtiyacınız olursa, müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilirsiniz.

Sanal sunucu ve fiziksel sunucu arasındaki fark nedir?

Fiziksel sunucu, donanımları (CPU, RAM, depolama) barındıran fiziksel bir makinedir. Sanal sunucu ise bu donanımların belirli bir kısmını kullanabilen, üzerinde işletim sistemi çalışabilen ve fiziksel sunucu üzerinde sanallaştırılmış bir ortamı temsil eder. Bir fiziksel sunucu üzerinde birden fazla sanal sunucu olabilir, bu sayede kaynaklar daha etkin bir şekilde kullanılır.

Sanal sunucu ve paylaşımlı hosting arasında ne fark var?

Paylaşımlı hosting, birçok kullanıcının aynı fiziksel sunucunun kaynaklarını paylaştığı bir hizmettir. Bu durumda, bir kullanıcının aktiviteleri diğer kullanıcıları etkileyebilir. Sanal sunucu ise, her kullanıcının belirli bir miktarda özel sunucu kaynağına sahip olduğu ve bu kaynakların diğer kullanıcılarla paylaşılmadığı bir hizmettir. Bu sayede, bir kullanıcının aktiviteleri diğer kullanıcıları etkilemez. Sanal sunucular genellikle daha fazla özelleştirme ve esneklik sunar.

Sanal Sunucu
Sanal sunucu tek sunucu üzerinden birbiri ile bağlantısı olmayan birden çok işletim sistemi anlamına gelmektedir. İngilizcesi Virtual Private Server (VPS) olan sanal sunucu en verimli teknolojik gelişmelerden biridir. Bir tane fiziksel sunucu üzerinden farklı sunuculardan işlem yapılması mevcut kaynakların verimini arttırmaktadır. Sanal sunucu nedir sorusunun cevabını verdik gelin bir de ne için kullanılmaktadır birlikte inceleyelim.
  • Şahsınıza özel olarak e -mail adresi kullanımı ya da çalıştığınız kuruma ait web sitesini çalıştırabilirsiniz.
  • İşinize yatırım yaparak müşterilerinize web saklama hizmeti verebilirsiniz.
  • Özel yazılımları ya da yüksek performans gerektiren uygulamaları kullanabilirsiniz.
  • Saklama alanı olarak kullanabilirsiniz.
  • Radyo yayını yapmak için kullanabilirsiniz.
  • Oyun oynarken hızlı verim almak için kullanabilirsiniz.
  • Tek bir merkezden şubeler arası muhasebe ya da farklı bir işlem için kullanabilirsiniz.
Sanal sunucu kullanarak yüksek performans alınan temel işlemler yukarıda ki gibidir. Geleneksel sunucuya oranla daha masrafsız olmaktadır. Bu nedenle kullanımı her geçen gün daha da yaygınlaşmaktadır.

Sanal Sunucu Kiralama

Sanal sunucu kiralama işlemi yapmak isterseniz öncelikte ücretli ya da ücretsiz sunucu mu kullanmak istediğinize karar vermelisiniz. İnternette pek çok sunucu formatı bulunmaktadır. Eğer sunucuların kullanımı hakkında çok fazla bilginiz yoksa ücretsiz sanal sunucular sizin için biraz zorlayıcı olabilir. Ücretli olarak kiralanan sunucuların özellikleri ve hizmet alanları farklıdır. Kullanmak istediğiniz sunucu türünü seçtikten sonra hizmet almak istediğiniz şirketten satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. 4 farklı sunucu kiralama türü bulunmaktadır. Bunlar ;
  • Dedicated (Fiziksel) Sunucu Kiralama
  • Bulut (Cloud) Sunucu Kiralama
  • VDS Sunucu Kiralama
  • VPS Sunucu Kiralama

VPS Satın Al

Fiziksel sunucuların sanallaştırılması sonucu oluşan VPS sunucular en ucuz maliyete sahiptir. Sunucu kiralama ve satın alma işlemlerini yapabilmeniz adına teknoloji firmalarından hizmet alabilirsiniz. Ücretsiz olarak sunucu satın al ya da kiralama yapamazsınız. Güvenilir firmalardan uygun fiyatlı, geniş bant aralığına sahip sunucular sayesinde web sitenizde ki trafiği rahatlatabilirsiniz. VPS satın alma işlemleri çok ucuz maliyetlidir. İşletim sisteminin sanallaştırılmasına dayanan VPS satın alma işlemlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır.

VDS Satın Al

VDS sunucularda donanımsal sanallaştırmalar olmaktadır. Virtual Dedicated olarak da tanımlanmaktadır ve dilimize Sanal Atanmış Sunucu olarak geçmiştir. İnternetin olmazsa olmazı olarak tanımlayabileceğimiz VDS tek bir donanımın birden fazla ve birbirinden bağımsız olarak çalışan sunuculara bölünmesidir. Statik bir sunucu olması sebebiyle en fazla tercih edilen sunucu türüdür. Teknoloji firmalarından VDS satın al işlemleri yapılmaktadır. Ekonomik ve uygun fiyatlı olarak VDS satın almak için bir çok site bulunmaktadır. Siteler canlı destek üzerinden yardımcı oldukları gibi satın alma işlemlerinin gerçekleşmesinden sonra da müşterilerine destek olmaya devam etmektedir.

VPS Fiyatları

VPS fiyatları hizmet veren firmalara göre değişkenlik göstermektedir. Hizmet almak istediğiniz firmalar VPS paketleri düzenlemektedir. Paketler farklı özellikler taşımaktadır. VPS özelliği artıkça da VPS fiyatları yükselmektedir. Ayrıca fiyatları etkileyen en temel kategori RAM çeşididir. Genel olarak VPS hizmeti veren firmalar VPS paket fiyatlarını Standart RAM ya da Yüksek Kapasiteli RAM başlıkları altında çeşitlendirmektedir. İnternet araştırması ve sanal sunucular arasında en ucuzu olan VPS almak için en düşük 40 TL gibi bir rakam ödeyebilirsiniz.

Ucuz VPS Satın Al

Sanal sunucuların aktif olarak kullanıldığı teknoloji çağında ucuz VPS satın al seçenekleri bulunmaktadır. Firmamızın VPS paketlerini inceleyerek siz de ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Şirketimizden alacağınız VPS hizmeti bir kaç saat içinde hazır olsa da yoğunluk durumuna bağlı olarak 24 saat de içerisinde hazır olmaktadır. Ucuz VPS Sanal sunucu satın almak istiyorsanız fiyatları belirleyen etmenin donanım özellikleri olduğunu unutmamak gerekir. Mesela bellek, disk, Ram özellikleri, diskin SSD olup olmadığı gibi faktörler fiyatları belirlemektedir. Yani aslında ihtiyacınızın olduğu özelliklere sahip olan VPS sizin için en uygun fiyatlısı olacaktır.